Besök Nordic Sea Winery i Simrishamn

Simrishamn_Nordic_Sea_Winery

Under sommaren har Oenoforosgruppens vineri i Simrishamn, Nordic Sea Winery, många trevliga aktiviteter för besökare. Där kan du ta del av vinproduktion på nära håll, gå på vinprovning samt njut av en måltid i den omtyckta vinbaren och restaurangen. 

Nordic Sea Winery är ett av Europas mest moderna vinanläggningar och ligger i Simrishamn. För ett år sedan besökte jag och Cassandra vinanläggningen över en dag. Åhh så mysigt vi hade. Rekommenderar starkt att ni åker dit om ni har vägarna förbi i sommar.

caroline_axelsson_och_cassandra_lundgren_nordic_sea_winery

Aktiviteter på Nordic Sea Winery under sommaren 

  • Från druva till vin – guidning och vinprovning
    Guidade turer i vineriet där besökarna får följa produktionen på nära håll och lära sig allt från hur druvorna skördas till det att vinerna buteljeras. Besök i vineriet, ekfatshallen och vingården med avslutande vinprovning i showroom / restaurangen med matchande tilltugg
  • Vinogrillo, med härlig medelhavsinspirerad grillbuffé
  • Vinotek med tapas, småplock och ett femtiotal viner att välja mellan
  • Restaurangen – öppen för lunch och middag med menyer baserade på säsongens råvaror
  • Paket med övernattning besök
    Övernattning i dubbelrum samt frukost och transport med taxi eller lånad cykel TOR till vineriet
  • Konstevent till förmån för ÖstersjönLokala konstnärer har fått ge sitt artistiska uttryck till ekfat som står uppställda på vineriet. Dessa auktioneras ut den 31/8 kl 12.00 till förmån för Östersjön. Läs mer: http://nordicseawinery.se/konstevent/